Happy Stones

Er is vanuit De-Bruggen het idee ontstaan om tijdens de creatieve dagactiviteiten Happy Stones te maken om vervolgens iets terug te doen voor de maatschappij. Dit doen wij aan de hand van het verstoppen van 10 Happy Stones in de omgeving Zuidlaren(Gemeente Tynaarlo). Eén van de Happy Stones is bijzonder, waarbij de vinder er een kleinigheid voor terug krijgt.

Wat is een De-Bruggen Happy Stone?

Een De-Bruggen Happy Stone is een steen beschilderd door bewoners en medewerkers van De-Bruggen. Je kunt de Happy Stone herkennen aan de website (www.bijdebruggen.nl) dat op de steen vermeldt staat. De prijswinnende Happy Stone is te herkennen aan de goudachtige kleur.

Wat kan je doen met een Happy Stone?

Als je een Happy Stone hebt gevonden, dan mag je deze houden. Je kunt er ook voor kiezen om hem weer ergens anders neer te leggen. Heb jij de Goudkleurige Happy Stone gevonden? Dan kun je met Sadé contact opnemen via s.soemosemito@bijdebruggen.nl.

Heel veel succes bij het zoeken van de Happy Stones. Houdt ook vooral onze sociale media in de gaten. Hier posten wij elke week een hint voor de gouden Happy Stone.