Medewerker in beeld: Afstudeer stagiair Jurre Fopma

Hoi iedereen! Mijn naam is Jurre Fopma en ik ben sinds februari bezig met mijn afstudeerstage bij De-Bruggen vanuit mijn opleiding Human Resource Management aan de Hanzehogeschool. Ik ben 23 jaar en geboren in Meppel. Momenteel woon en studeer ik in Groningen, waar ik het ontzettend goed naar mijn zin heb. Ik voetbal sinds dit jaar bij The Knickerbockers en vind het daarnaast leuk om met mijn vrienden af te spreken.
Ik doe momenteel onderzoek naar ‘Employer Branding’ en hoe dit zou kunnen worden toegepast binnen De-Bruggen. Voor een aantal is dit wellicht een onbekende term, maar Employer Branding gaat samengevat over het merk van de werkgever. Kortom, hoe kunnen we van De-Bruggen een (nog) aantrekkelijkere werkgever maken, met als doel om zo makkelijker medewerkers aan te trekken en hoe zorgen we ervoor dat medewerkers betrokken worden/blijven bij het bedrijf?
Om deze grote vragen te kunnen beantwoorden, ga ik onder andere met de medewerkers in gesprek. Een goede manier om interessante informatie te kunnen uitwisselen. Op dit moment ben ik anderhalve maand bij De-Bruggen maar kijk ik al terug op een hele leuke eerste tijd binnen De-Bruggen!