Medewerker in beeld: HR-adviseur Sona Mamedova

Wie ben je en wat doe je bij De-Bruggen?
Ik werk op kantoor, de Van Stolbergweg 199. Hier ben ik werkzaam als HR-adviseur. Ik ben bij De-Bruggen begonnen als HR-stagiair in februari 2022. Tijdens mijn stageperiode heb ik veel mogen leren en mogen groeien. Na mijn stage werd mij een contract aangeboden die ik graag ondertekende. Zo zit ik hier 🙂 Tegenwoordig houd ik mij bezig met verschillende projecten, zoals het digitaliseren van documenten en bekommer ik mij om de huidige en toekomstige lichtingen stagiairs.

Een gemiddelde werkdag…
Mijn werkdag is erg verschillend. De dag dat ik op kantoor ben verschilt wekelijks. Ik werk momenteel één keer per week, omdat ik hiernaast bezig ben met afstuderen oftewel het schrijven van mijn scriptie. Mijn werkdag is altijd erg bewogen, ik heb vaak meetings/overleggen met het HR-team en daarnaast heb ik online of telefonisch overleggen over de actoren vanuit verschillende projecten. Daarnaast houd ik ervan om in contact te zijn met de medewerkers/collega’s van De-Bruggen, dit doe ik uit persoonlijke interesse maar dit past ook zeker bij een HR-werknemer.

Mijn expertise en kwaliteiten
Ik ben een sociaal, oplossingsgericht, positief, resultaatgerichte young professional. Ik ben ambitieus en enthousiast. Ik luister zonder oordeel en help een ander altijd graag. Ik geef gevraagd en ongevraagd mijn advies, in de hoop nieuwe inzichten te bieden of de ander verder te helpen. Collega’s kunnen een beroep doen op mijn luisterend oor, mijn adviezen en mijn rol als mediator/conflictmanager.

Jullie mogen mij ’s nachts wakker maken voor..
Voor een leuke verrassing, zoals een stedentripje of mijn (verre) familie die mij bezoekt. Anders blijf ik liever slapen haha.

Werken bij De-Bruggen is bijzonder door..
De mensen. Door de maanden heen heb ik niet alleen veel van ze mogen leren, maar hun ook beter mogen leren kennen. Wie hun dierbaren zijn, wat ze doen voor hun plezier of wat ze op de planning hebben staan voor het aankomend weekend. Ook zijn de mensen van De-Bruggen erg begripvol en meegaand. Als er iets op mijn hart ligt, weet ik dat ik het kan delen en er geen oordeel geveld wordt, maar er juist met mij wordt meegedacht en meegevoeld. Dit schept een gevoel van thuis zijn bij mij en hier hecht ik veel waarde aan.