Medewerker in beeld: Persoonlijk begeleider A Wenda van der Wijk

Wie ben je en wat doe je bij De-Bruggen?
Ik ben Wenda van der Wijk en werk sinds april 2022 bij De-Bruggen in Zuidlaren. Ik sta op afdelingen ABC als Persoonlijk begeleider A.

Een gemiddelde werkdag…
Ik ondersteun bij eetmomenten, dagelijkse schoonmaakklusjes, medicatie uitgeven, boodschappen doen en bij interne of externe afspraken. Tussendoor kan het zijn dat ik moet bijspringen bij allerlei andere taken. Dat vind ik juist zo leuk aan mijn werk!

Mijn expertise en kwaliteiten
Collega’s kunnen bij mij komen voor overleg wanneer ze twijfelen, vastlopen of gewoon af willen stemmen. Ik bekijk zaken altijd vanuit meerdere perspectieven en ik ben nooit te beroerd om een extra taakje op mij te nemen. Ik ben iemand die van aanpakken houdt, je zal mij dan ook niet vaak stil zien zitten.

Jullie mogen mij ’s nachts wakker maken voor..
Een vakantie naar de zon of Indiaas eten met een speciaal biertje!

Wat voor mij het werken bij De-Bruggen speciaal maakt zijn mijn fijne collega’s!