Stageplek: Human Resource Management

Volg jij op dit moment de HBO opleiding Human Resource en wil jij graag weten wat De-Bruggen jou te bieden heeft voor een leerzame en leuke HR stage? Lees dan verder! Voor de HR afdeling in Veendam zijn wij vanaf februari 2022 op zoek naar een stagiair.

Wie zijn wij?

De-Bruggen biedt beschermd wonen en begeleiding op individueel- en groepsniveau. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van personen vanaf 17 jaar met een (complexe) meervoudige problematiek. Dit kan zich kenmerken door gedrags- en/of verslavingsproblemen. Ook kan er sprake zijn van een meervoudige diagnose van zowel psychiatrische aandoening als verstandelijke beperking. Iedereen met een hulpvraag is welkom, bij ons staat het individu centraal. Dat betekent dat we samen met de cliënt bekijken hoe we hem/haar het beste kunnen ondersteunen. Tijdens het traject binnen De-Bruggen begeleiden we naar het gewenste niveau van zelfstandigheid aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Hierin richten we ons op verschillende leefgebieden volgens een oplossingsgerichte aanpak.

Waar ga je stage lopen?

Je gaat aan de slag bij een organisatie, die volop in ontwikkeling is op het gebied van HR. De afdeling HR bestaat uit een HR functionaris, HR medewerker en administratief medewerker. De afdeling werkt nauw samen met andere (staf)afdelingen, zoals Beleid & Kwaliteit en de Financiële Administratie. Daarnaast heeft de HR afdeling een adviserende rol naar de leidinggevenden van de afdelingen en de Raad van Bestuur.

Als stagiair kom je te werken op een kleine afdeling met korte communicatielijnen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en wordt uitgedaagd om mee te denken met het verbeteren van processen. Binnen De Bruggen staat het oplossingsgericht werken centraal, mag je zijn wie je bent en staat  persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda.

Wat ga je doen tijdens je stage?

Je krijgt een ervaren stagebegeleider. Zij zal jou de mogelijkheid bieden om je verder te ontwikkelen als HR-professional.

Tijdens je stage op de HR-afdeling draai je mee met de volgende werkzaamheden:

  • Werven en selecteren van nieuwe medewerkers en stagiaires;
  • Verzuimbegeleiding & preventie;
  • Organiseren van trainingen en opleidingen;
  • Ontwikkelen, aanpassen en bewaken van personeelsbeleid;
  • Ondersteunen bij personele gesprekken;
  • Adviseren bij HR-thema’s.

Naast de dagelijkse werkzaamheden op  de HR afdeling  ga je aan de slag met één (of meerdere) projecten binnen De Bruggen. Deze projecten houden verband met bovengenoemde onderwerpen.

Wie ben jij?

Je bent 3e jaars student van de HBO opleiding HR en voor 4 dagen per week op zoek naar een stageplaats. Als persoon ben je sterk in samenwerken, sociaal en communicatief vaardig en werk je oplossingsgericht. Ook herken jij je in de competenties flexibel, betrokken en positief. Je bent in staat om voor aanvang van je stage een Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar hr@bijdebruggen.nl. Wil je meer informatie dan kun je bellen met Cilla van Linschoten, HR Functionaris. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-11464084.

Naar aanleiding van de sollicitaties wordt een kennismakingsgesprek ingepland. Uit de gesprekken wordt 1 kandidaat gekozen, die stage mag komen lopen binnen De-Bruggen.