Over ons

De Bruggen is in 2013 opgericht door Emile Coenen. Emile heeft 25 jaren ervaring in de hulpverlening. Eerst bij de Elker van Jeugdzorg Groningen, daarna bij Yorneo van Jeugdzorg Drenthe en daarna bij Verslavingszorg Noord Nederland. Behalve mentor, pedagogisch medewerker, Sociotherapeut, sport en bewegingsagoog, agressie regulatie trainer en hoofdinstructeur in de buitensport is Emile ook trainer op de gebieden van weerstand en agressie, teambuilding en communicatie.

Verder is Emile breed opgeleid en bijgeschoold met onder andere oplossingsgericht werken, Neuro linguïstisch programmeren, systemisch werken en heeft hij veel ervaring als trainer ervarend en avontuurlijk leren. Ten laatste spreekt Emile naast Nederlands ook zeer goed Engels,Duits en Spaans.

Inmiddels is de Bruggen een familie bedrijf, in 2016 is de rechtsvorm van een eenmanszaak over gegaan naar een VOF. De overige VOF leden zijn Kaj Coenen en Lars Coenen.

Emile Coenen, Bestuurder
Kaj Coenen, Bestuurder
Lars Coenen, Bestuurder

Werknemers

Onze werknemers beschikken over een passende opleiding, diploma en ruime ervaring. Bij De Bruggen worden onze werknemers regelmatig geëvalueerd en is er volop tijd voor deskundigheidsbevordering. Zo wordt er bijvoorbeeld elke twee weken tijd ingeruimd voor deskundigheidsbevordering op specialistische begeleidingsvormen.

De medewerkers van De Bruggen hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van diverse diensten voor organisaties en cliënten binnen de zorg- en welzijnssector. De Bruggen is een specialist in het begeleiden van jongeren en (jong)volwassenen met een complexe meervoudige problematiek.