Voor veel studenten komt er weer een stageperiode aan.. naast stagiaires in de begeleiding hebben we ook vaak stagiaires binnen onze ondersteunende diensten. Denk hierbij aan studenten van de opleidingen bedrijfskunde of HRM. Om jullie een beeld te geven stelt vandaag onze HR-stagiaire Nanique Gierveld zich aan jullie voor.

Wie ben je en wat doe je bij De-Bruggen?
Sinds 4 september 2023 ben ik stagiair op de HR-afdeling op het kantoor aan de Van Stolbergweg. Ik ondersteun de afdeling en de manager met de HR-activiteiten en alles wat nog meer te maken heeft met personeelszaken. Het aankomende halfjaar voer ik voor school ook een aantal onderzoeken en opdrachten uit waar ik momenteel druk mee bezig ben!

“Je kunt me echt wel wakker maken voor een ritje naar de McDrive, even gezellig roadtrippen met een milkshake en een burger, heerlijk!”

Een gemiddelde werkdag..
Elke dag is weer anders.. Meestal start ik de dag met een kopje thee of koffie en loop ik mijn mailbox en de HR-mailbox door. Daarna maak ik een planning van al mijn taken en afspraken voor de dag. Ook krijg ik meestal wat verzoekjes aangereikt door collega’s en doe ik deze taken tussendoor. Ik heb dagelijks momenten waar ik aan mijn schoolopdrachten werk en momenten waar ik me stort op de HR-werkzaamheden.

Mijn expertise en kwaliteiten
Ik hou van creatief bezig zijn en maak daarom ook graag flyers, posters, en alles wat te maken heeft met grafische vormgeving! Ik maak overal wat leuks van. Je mag, als je hierbij hulp nodig hebt, altijd bij mij aankloppen. Ook vind ik het leuk om mensen te helpen en hou ik van gezellig kletsen.

Wat maakt het werken bij De-Bruggen speciaal?
De collega’s en de cultuur. Als stagiaire voel ik me hier echt gezien als een volwaardig werknemer en er wordt naar je geluisterd en je wordt gehoord. Ook staat openheid en eerlijk hoog in het vaandel wat ik erg fijn vind omdat dit ook aansluit bij mijn waarden.