Zoals jullie hebben kunnen lezen is onze stagiaire Jami Luikens dit jaar genomineerd voor ‘Student van het jaar’ binnen de Noorderpoort. Helaas heeft ze de prijs niet in de wacht weten te slepen. Echter, door de weken heen heeft ze super mooie complimenten gekregen en support van heel veel mensen om haar heen! We zijn trots op Jami en vinden haar, net als zij zichzelf, een winnaar!

Vacature Zuidlaren

Ben jij een ervaren persoonlijk begeleider in de geestelijke gezondheidszorg en sta je open voor een nieuwe uitdaging in een familiebedrijf dat aan het bouwen en in beweging is? Ben je op zoek naar een omgeving waarin

jij kunt leren en mee mag denken over het verbeteren van werkprocessen? Dan is deze baan op onze locatie in Zuidlaren echt iets voor jou! Lees middels onderstaande link de volledige vacaturetekst.https://lnkd.in/eCVuhE4f

Audit behaald

Na een audit van twee dagen door Kiwa Nederland hebben we het goede nieuws ontvangen dat we voldoen aan de eisen van de ISO 9001! Uiteraard zijn we als organisatie erg blij met het behalen van het certificaat. Het is een mooie bevestiging dat we voldoen aan de normen voor kwaliteitsmanagement en dat we in staat zijn om ons voortdurend te verbeteren. Als organisatie zijn we dan ook trots op ons team! 👊🏻 🎉

Onze stagiaire Jami Luikens is genomineerd voor ‘Student van het jaar’ binnen de Noorderpoort.
Tijdens de Noorderpoort jaarprijs kiest een onafhankelijke jury op 25 april de student van het jaar.
Uiteraard zijn wij enorm trots en vinden wij dat Jami deze prijs meer dan verdiend.
Wil je meer weten over Jami, lees dan haar volledige verhaal hier: https://lnkd.in/eD9QzR6c

NLDoet 15-3-24

Ook dit jaar was NLDoet een succes!
Op onze woonvormen ‘de Havenstraat’ en ‘de Nijveenlaan’ hielpen scholieren van de opleiding maatschappelijk zorg van het Alfa-college en medewerkers van de Rabobank mee.
Ook medewerkers en cliënten hielpen vol enthousiasme een handje mee!
Het was een ochtend met gezelligheid, mooie verhalen en een lekkere lunch!
Iedereen bedankt!

Voorvertoning van afbeelding

Collega gezocht!

Ben jij een ervaren persoonlijk begeleider in de geestelijke gezondheidszorg en sta je open voor een nieuwe uitdaging in een familiebedrijf dat aan het bouwen en in beweging is? Ben je op zoek naar een omgeving waarin jij kunt leren en mee mag denken over het verbeteren van werkprocessen? Dan is deze baan op onze locatie in Wildervank echt iets voor jou! Lees hier de volledige vacaturetekst.

Ontmoet & Ontdek!

Gisteren was onze eerste Ontmoet & Ontdek bijeenkomst met medewerkers. Tijdens een heerlijke lunch hadden we het over #Digitalisering in de zorg. Gezamenlijk werd er bekeken welke mogelijkheden De-Bruggen heeft om middels digitalisering de medewerkers en cliënten te ondersteunen. Om alvast te wennen aan de digitale mogelijkheden en ook de #vitaliteit inzichtelijk te krijgen hebben alle deelnemers een Smart Band ontvangen.

Wie komt onze leuke team van de Nijveenlaan (Wildervank) helpen op 15 maart tijdens #NLDoet?
Bekijk de klus hier.

Hart voor je zaak

Gisteren was onze collega Cilla van Linschoten aanwezig bij het evenement Hart voor je zaak in Martiniplaza. Een evenement georganiseerd door Werk in ZichtSamenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en VNO-NCW voor ondernemers, bedrijfsleiders en (hr-)managers. Je kon je laten inspireren door lokale ondernemers om te weten te komen wat zij vanuit lef en hart voor de zaak hebben gedaan om hun zaak te laten groeien.
Dit goed georganiseerde evenement werd afgesloten door Tom Coronel, een enthousiaste spreker die Cilla met zijn verhaal zeker inspiratie heeft gegeven.