Medewerker in beeld: Per Schone

Elke maand stelt een andere medewerker zich voor. Deze maand is het tijd voor Per Schone om zich voor te stellen!

Wie ben je en wat doe je bij De-Bruggen?

Ik ben sinds oktober 2020 in dienst op locatie de Havenstraat. Ik ben persoonlijk begeleider van meerdere cliënten. Verder heb ik diverse neventaken van financiën tot medicatie. Tevens wordt er regelmatig beroep gedaan op mijn technische achtergrond. Dit maakt dat ik breed inzetbaar ben. Momenteel zit ik thuis bijvoorbeeld midden in een verbouwing van mijn badkamer!

Mijn expertise zit hem, naar mijn mening, vooral in 2 punten:
1. Ik kan goed het overzicht houden. Hiermee help ik mij collega’s omdat ik vaak weet wat er moet gebeuren op een dag.
2. Ik blijf altijd rustig. Bij incidenten helpt mij dit om de rust te bewaren en hierin te bemiddelen in het contact.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik kan niet goed stil zitten en ben het liefst altijd bezig. Hierbij is geen dag hetzelfde. Binnen mijn huidige taken is dit goed mogelijk en moet ik er juist op letten om niet te veel op mij te nemen. Nu ik al een tijdje in dienst ben bij De-Bruggen heb ik het gevoel hier een juiste balans in te hebben gevonden.

“Ik leef praktisch op de Havenstraat, dus je kunt mij storen in geval van nood.”

Wat maakt het werken voor De-Bruggen voor jou bijzonder?

Ik vind het prettig om in een platte organisatie te werken. Ik ken de meeste collega’s en als ik een idee heb kan dit snel worden toegepast.