Vacature: Facilitair medewerker

Ben jij een betrokken persoon die graag een positieve impact wil hebben op het welzijn van anderen? Ben jij iemand die energie krijgt van het werken met mensen? Ben jij dienstverlenend ingesteld en zoek jij een hecht team van begeleiders die je ondersteuning kunt bieden? Dan is De-Bruggen op zoek naar jou als een enthousiaste assistent welzijn / facilitair medewerker voor onze locatie aan de Havenstraat!

Wie zijn wij?
De-Bruggen biedt beschermd wonen en begeleiding op individueel- en groepsniveau. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van personen vanaf 17 jaar met een (complexe) meervoudige problematiek. Dit kan zich kenmerken door gedrags- en/of verslavingsproblemen. Ook kan er sprake zijn van een meervoudige diagnose van zowel psychiatrische aandoening als verstandelijke beperking. Iedereen met een hulpvraag is welkom, bij ons staat het individu centraal. Dat betekent dat we samen met de cliënt bekijken hoe we hem/haar het beste kunnen ondersteunen. Tijdens het traject binnen De-Bruggen begeleiden we naar het gewenste niveau van zelfstandigheid aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Hierin richten we ons op verschillende leefgebieden volgens een oplossingsgerichte aanpak. Bekijk dit filmpje voor een om kennis te maken met De-Bruggen, de collega’s en de werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker ondersteun je de begeleiders bij hun werk en voer je alledaagse taken uit op verschillende gebieden. Dit omvat o.a.:

  • het helpen met verzorging en het bevorderen van een fijne leefomgeving voor cliënten;
  • het uitvoeren van huishoudelijke taken;
  • het houden van toezicht in de woonvoorziening;
  • het doen van administratief werk;
  • het organiseren van activiteiten.

Jouw aanwezigheid draagt bij aan een prettige en veilige leefsituatie voor onze cliënten. Je werkt samen in een team en krijgt leiding van de locatiemanager.

Wie ben jij?
Als facilitair medewerker heb je minimaal een vmbo- werk- en denkniveau. Daarbij heb je ervaring met de individuen die dagelijkse ondersteuning nodig hebben omdat ze beperkingen of (psychische)problemen hebben. Een dienstverlenende en cliëntgerichte houding past hierbij, net zoals sociaal zijn en goed kunnen samenwerken. Ook ga je graag actief aan de slag.

Wat heeft De-Bruggen jou te bieden?
De functie van facilitair medewerker is ingeschaald in schaal 3 van de cao Sociaal Werk. Naast je maandsalaris ontvang je een loopbaanbudget en een individueel keuzebudget, bestaande uit vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk vakantieverlof en een tegemoetkoming in de premie van de ziektekostenverzekering. De werkweek bedraagt 24-32 uur. Je werkt in verschillende diensten, zoals dagdiensten, late diensten, diensten in het weekend en diensten tijdens feestdagen.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
Stuur je motivatie(brief) en cv naar hr@bijdebruggen.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cilla van Linschoten, de HR-manager, via het telefoonnummer 06-11464084. Een sollicitatiegesprek en een meeloopdag(deel) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ben je enthousiast geworden over de functie-inhoud en onze organisatie dan ontvangen we graag jouw motivatie + cv en spreken we elkaar wellicht binnenkort!