Stageplek: Beleid- en kwaliteitsmedewerker

Ben jij vanuit je studie Bedrijfskunde op zoek naar een stageplaats en wil je de unieke kans krijgen om ervaring op te doen als beleid- en kwaliteitsmedewerker in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het team beleid en kwaliteit zijn wij vanaf september 2022 op zoek naar een stagiair. Tijdens je stage werk je vanuit de locaties in Zuidlaren en Veendam.

Wie zijn wij?

De-Bruggen biedt beschermd wonen en begeleiding op individueel- en groepsniveau. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van personen vanaf 17 jaar met een (complexe) meervoudige problematiek. Dit kan zich kenmerken door gedrags- en/of verslavingsproblemen. Ook kan er sprake zijn van een meervoudige diagnose van zowel psychiatrische aandoening als verstandelijke beperking. Iedereen met een hulpvraag is welkom, bij ons staat het individu centraal. Dat betekent dat we samen met de cliënt bekijken hoe we hem/haar het beste kunnen ondersteunen. Tijdens het traject binnen De-Bruggen begeleiden we naar het gewenste niveau van zelfstandigheid aan de hand van een persoonlijk begeleidingsplan. Hierin richten we ons op verschillende leefgebieden volgens een oplossingsgerichte aanpak

Wat ga je doen tijdens je stage?

Je krijgt een ervaren stagebegeleider met een afgeronde studie op het gebied van kwaliteit- of beleidsmanagement. Zij zal jou de unieke kans geven om ervaring op te doen binnen de beleid- en kwaliteitswerkzaamheden binnen de zorg. In de functie beleid- en kwaliteitsmedewerker loop je dagelijks mee met de ervaren medewerkers binnen De-Bruggen. Zo zie je alle aspecten van het vak en kan je uiteindelijk zelf werkzaamheden uitvoeren die te maken hebben met de bedrijfsvoering en de kwaliteit en beleidsaspecten binnen de organisatie.

 Als stagiair van de afdeling beleid- en kwaliteit binnen De-Bruggen werk je op de afdeling samen met drie collega’s. Daarnaast werk je intensief samen met de verschillende disciplines binnen de organisatie, de afdeling HR en de wooncoördinatoren. Door middel van een jaarbeleidsplan en verbetermaatregelen ben je dagelijks bezig met het verbinden van kwaliteitseisen (intern en extern) met wet- en regelgeving en intern beleid.

Naast analyseren, presenteren en samenwerken staat ook advies geven en samenwerken hoog op je prioriteitenlijstje. Als stagiair voer je o.a. de volgende taken uit:

  • Beleidsstukken mede opstellen en implementeren;
  • Ondersteunen bij het uitvoeren van verschillende thema’s uit kwaliteitsmanagementsysteem, zoals kwaliteitsaudits, RI&E en verantwoordingen;
  • Ondersteunen bij trajecten t.a.v. aanbestedingen;
  • Verbetermaatregelen constateren en doorvoeren;
  • Aanwezigheid bij de overleggen met de verschillende disciplines van de organisatie en actiepunten oppakken;
  • KPI’s meten en hier een trendanalyse over opstellen.

Wie ben jij?

Je bent 3e of 4e-jaars student van de hbo-opleiding bedrijfskunde en voor 32 uur per week op zoek naar een stageplaats. Als persoon ben je sterk in samenwerken, sociaal vaardig en oplossingsgericht. Ook herken jij jezelf in de competenties: flexibel, betrokken, zelfstandig en positief. Daarnaast ben je in staat voor aanvang van je stage Verklaring Omtrent Gedrag aan te leveren. Tenslotte heb je een bepaalde affiniteit met werken binnen een zorginstelling en de daarbij behorende taken.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar hr@bijdebruggen.nl. Wil je meer informatie dan kun je bellen met Cilla van Linschoten, HR Functionaris. Zij is te bereiken op telefoonnummer: 06-11464084

Naar aanleiding van de sollicitaties wordt er een assessment ingepland. Een assessment is onderdeel van de sollicitatie procedure. Naar aanleiding hiervan wordt de uiteindelijke stagiaire geselecteerd.