Vacature: Vertrouwenspersoon

Over het bedrijf:

De-Bruggen biedt beschermd wonen, dagbesteding en begeleiding op individueel- en groepsniveau. Bij ons staat het individu centraal. Dat betekent dat we samen met jou gaan bekijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Tijdens je traject binnen De-Bruggen begeleiden we je naar het gewenste niveau van zelfstandigheid aan de hand van jouw persoonlijke begeleidingsplan. Hierin richten we ons op verschillende leefgebieden en stellen we samen met jou doelstellingen op. Gedurende het traject binnen De-Bruggen ondersteunt jouw persoonlijke begeleider je bij het behalen van je doelen.

Voor ons organisatie zijn wij op zoek naar:

Vertrouwenspersoon

(Startdatum in overleg – op vrijwillige basis)

Wat wordt er van de vertrouwenspersoon verwacht?

Wij zijn op zoek naar een vertrouwenspersoon die affiniteit heeft met onze doelgroep en cliënten. In deze functie bied jij een luisterend oor en geeft advies waar nodig. Ook maak je (half)jaarlijks cijfers op hoe vaak er beroep is gedaan op de vertrouwenspersoon. Uiteraard worden hier alleen cijfers in weergegeven en geen inhoudelijke informatie. Je tekent ‘voor een geheimhoudingsplicht om zo de privacy te kunnen waarborgen voor de cliënt. Als vertrouwenspersoon krijg je te maken met persoonlijke vraagstukken van onze cliënten, dit kan zeer divers zijn. Het is belangrijk dat jij hiermee kunt omgaan.

Wie ben jij als persoon?

  • Je kunt goed luisteren;
  • Bent duidelijk in communicatie;
  • Hebt respect voor onze doelgroep / voor de individu;
  • Je bent sociaal;
  • Kunnen omgaan met geheime vertrouwelijke informatie;
  • Bekend in de maatschappelijke dienstverlening of affiniteit hebben met;
  • De belangen voor onze cliënten voorop zetten;
  • In staat zijn om de cliënt te adviseren.

Bij voorkeur: ervaring met onze doelgroep. Wellicht heb jij een bekende die in de zorg is en lijkt het je leuk om vanuit die kennis een steentje bij te dragen!

 Vergoeding

Een referentie, interessante tijdsinvestering en leerervaring.

Voor meer informatie kunt je terecht bij de afdeling Human Resources (HR) via 0598 820 990 of via e-mail: hr@bijdebruggen.nl.